Ресурсна страница

Boosting citizens’ activism to monitor and report unlawful conduct of local administration Project                                           

ОСНОВНА СТУДИЈА за имплементацијата на Законот за заштита на укажувачите, Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер и Законот за постапување по претставки и предлози на локално ниво во Република Северна Македонија.

 

Izveshtaj-mk
(мкд верзија)
Основна Студија мк

Policy Brief

Policy Brief
(Alb верзија)
Основна Студија алб

Infographs

Infographs